Back
Next

AZ EXTRÉMPLAST BT-RŐL
Az Extrémplast Bt megalakulása óta (2000) elkötelezte magát arra, hogy a legmodernebb technológiával szolgálja a magyar műanyag-feldolgozó társaságokat a lehető legkevezőbb áron. Szállítási programunkban tajvani és kínai gyártmányok szerepelnek, melyek műszaki színvonalukban ma már nem maradnak el a nyugat-európai termékektől.

Műszaki tanácsadás, terméktámogatás

Ha kérdése merül fel a termékeinkkel kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Elérhetőségünket megtalálja a kapcsolat menüpontban.

Javítás és garanciális ügyek intézése

Garanciális termékét a lehető legrövidebb idő alatt cseréljük vagy javítjuk. PLC, HMI program frissítés, automata rendszer tervezés, hidraulikus- elektronikus hibák elhárítása, stb. Számos alkatrészt tartunk raktáron, ebből kifolyólag gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni az esetleges hibákra.

Oktatás

Az általunk forgalmazott termékek megfelelő szaktudás biztosításához tartunk oktatást telephelyünkön illetve igény szerint az Önök telephelyén. Az oktatásban szerepel többek között gépek szakszerű üzemeltetése, gyakran előforduló gyártási hibák ismertetése, szakszerű karbantartás, munkavédelmi oktatás, hatékonyság növelése, stb.

Árak

Shini termékek, kiegészítő berendezések: Netto 8500 Ft/óra
Nagy gépek, fröccsöntő, flakonfúvó gépek: Netto 10500 Ft/óra
Oktatás: Netto 9500Ft/óra
Kiszállás: Netto 145Ft/km

Kövess Minket
CÍM
8000, Székesfeférvár
Osztrák utca 2
KAPCSOLAT
Email: info@extremplast.hu
Telefon:
(70) 523-0234 Miklós, Hürmak és FullShine
(70) 327-0746 Olivér, Shini és Genox
(70) 327-0745 Olívia, számlázás és adminisztáció
Copyright (c) 2017 Extremplast Bt.